Villa contemporaine. Vues imprenables sur la mer

Essentie

REF: P1037
Gebouwd
640m2
Perceel
990m2
Zimmer
4
Zimmer
Badkamers
Badkamers
5
€ 5.900.000
Met dit eigentijdse luxe ontwerp wilden we moderne, pure, strakke architectuurlijnen en warme, verfijnde natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit, zoals natuursteen van wit Siberisch Grieks marmer, integreren in het hele interieur en exterieur. Het doel was om dit pand elegant en praktisch te maken, met de meest innovatieve technologie.
Villa Essence is gebouwd met drie kenmerken: Moderne architectuur, luxe afwerking en een indrukwekkend verlichtingsontwerp. Het geniet ook van een bevoorrechte locatie en open uitzicht op de Middellandse Zee en de natuur.
De woning is ontworpen op 3 niveaus, met verschillende terrassen waaronder een luxe chill-out ruimte op het dak met speciale led-verlichting en met een adembenemend uitzicht op de bergen en de oceaan vanuit elke ruimte in het huis met grote dubbele beglazing minimalistische ramen die u integreert in de omliggende natuur.
In het interieur doen de tweepersoonsslaapkamers met en-suite badkamer je denken aan een luxe hotel en de ruime woonkamers zijn perfect om van te genieten. Deze woning bevat alles wat nodig is voor een moderne luxe levensstijl.
Alle details zijn zorgvuldig ontworpen. De uitdaging van Villa Essence was de helling van het perceel, het consolideren van het land en ook alle details in natuurlijk marmer die speciaal voor het huis met de hand zijn gemaakt, inclusief de wastafels die uit één stuk gesneden marmer zijn gemaakt.
Deze moderne villa beschikt over vele voorzieningen, waaronder een complete buitenkeuken, een lift naar alle binnenverdiepingen, aangelegde tuinen en een exclusieve inpandige garage voor 4 auto’s.
Aan de lagere hendel is er nog een extra ruimte te ontwikkelen volgens de wensen van de klant (extra slaapkamer, fitnessruimte, gezondheidsruimte, bioscoop enz.)
Villa Essence ligt op slechts 5 minuten rijden van het centrum van Ibiza, de haven en de toplocaties. Het heeft een gemakkelijke toegang tot de hoofdweg en binnen een paar minuten ben je bij de meeste belangrijke commerciële, gastronomische en feestlocaties. Open panoramisch uitzicht op zee en het prachtige eiland Formentera. Uitzicht op
Ibiza en Playa D’en Bossa. Overdag wordt het uitzicht versterkt door de blauwe zee met de eilanden aan de horizon, een geweldige attractie is het zien van het bootverkeer in de haven en de vliegtuigen die landen en opstijgen van het vliegveld dat ook vlakbij ligt. s Nachts geven de ledlampen van de hotels en discotheken het uitzicht het speciale Ibiza-gevoel.
airconditioningbbqberg uitzichtbeveiligingscamera’sbioscoopcentrale verwarminghaardkelderliftpriveparkerensportschoolverwarmde vloerzeezichtzwembad
MAP

GERELATEERD

€ 5.450.000

Ref: P1013

Persoonlijke aanpak op maat!

DANKZIJ ONZE GEZAMENLIJKE PROFESSIONELE EXPERTISE KUNNEN WE SERVICE VAN DE HOOGSTE KWALITEIT BIEDEN
ALS HET GAAT OM HET VINDEN VAN JE PERFECTE HUIS

GEBRUIK DE ONDERSTAANDE CONTACTGEGEVENS EN LATEN WE UW VASTGOEDPROJECT BESPREKEN

IN CONTACT KOMEN

Als je een vraag hebt of iets van ons nodig hebt, vul dan het formulier in.