Waarom kopen met Bazaar?

Alles wat we doen, doen we goed of helemaal niet

Ibiza is een magisch eiland dat een natuurkracht is en zijn eigen unieke wetten en regels volgt. Als je wilt werken met lokale experts op het gebied van onroerendgoedmarkt en wilt zorgen voor een unieke koperservaring, dan ben je bij Bazaar Estate aan het juiste adres.

Waarom bij ons kopen?

7 Redenen om bij ons te kopen:

1. Werk met een team van toegewijde professionals die er altijd op gericht zijn om jou een voorsprong te geven. Online in het weekend.

2. We spreken Engels, Spaans, Italiaans, Duits en Russisch.

3. Meer dan 400 met de hand uitgekozen eigendommen en meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedmarkt op Ibiza. Deze factoren stellen ons in staat om actueel te blijven in onze portefeuille en eigendommen aan te bieden die je anders niet zou vinden, rechtstreeks van de eigenaars.

4. Dankzij ons netwerk komen we als eerste te weten wat de mogelijkheden buiten de markt zijn om jou te bieden.

5. Ontvang een eerlijke service waarop je kunt vertrouwen tijdens het zoeken en kopen van een woning en tijdens het verhuizen naar je droomhuis.

6. Financieel onderhandelen we altijd over het best mogelijke aanbod en geven we toegang tot financieel en juridisch advies, inclusief hypotheek.

7. Onze eerste hand contacten met de lokale overheid en alle luxe vastgoedeigenaren verzekeren je van de beste professionele ondersteuning op het eiland.

GEBRUIK DE ONDERSTAANDE CONTACTGEGEVENS OM UW VASTGOEDPROJECT TE BESPREKEN

IN CONTACT KOMEN

Als je een vraag hebt of iets van ons nodig hebt, vul dan het formulier in.