Waarom verkopen met Bazaar?

Alles wat we doen, doen we goed of helemaal niet

Ibiza is een magisch eiland dat een natuurkracht is en zijn eigen unieke wetten en regels volgt. Als je wilt werken met lokale experts op het gebied van onroerendgoedmarkt en wilt zorgen voor een unieke koperservaring, dan ben je bij Bazaar Estate aan het juiste adres.

WAAROM BIJ ONS VERKOPEN?

7 Redenen om met ons te verkopen:

1. Werk met een team van succesvolle mensen. "We meten ons succes aan de tevredenheid van onze klanten."

2. 20 jaar ervaring in lokaal vastgoed. We houden van dit eiland & respecteren haar lokale bevolking, wat ons een voordeel geeft in termen van verbinding en communicatie als het gaat om Ibiza politiek en mentaliteit.

3. We waarderen onze vastgoedeigenaren en onderhouden een zeer nauwe professionele relatie met hen terwijl we op zoek gaan naar de perfecte koper.

4. Due diligence op het onroerend goed wordt uitgevoerd voordat je je locatie aanbiedt aan een specifieke koper.

5. Zodra de due diligence is afgerond, biedt Bazaar een aanvullende enscenering en fotoshoot voor de portfolio met hun huisfotograaf.

6. We hebben toegang tot actieve seriekopers en werken samen met exclusieve internationale portals en privéclubs voor leden. We bestuderen de behoeften van de kopers en voeren een due diligence op hen uit, voordat we contact leggen met onze privévilla-eigenaars.

7. We zien andere bureaus niet als concurrentie, maar als een kans om samen te werken en professioneel te groeien. "Altijd open voor zaken."

GEBRUIK DE ONDERSTAANDE CONTACTGEGEVENS OM UW VASTGOEDPROJECT TE BESPREKEN

IN CONTACT KOMEN

Als je een vraag hebt of iets van ons nodig hebt, vul dan het formulier in.