Première ligne de mer. Vue panoramique sur la mer. Isolé

Amante

REF: P5311
Tourist License : 2017018912
Gebied :
Gebouwd
600m2
Perceel
16000m2
Zimmer
5
Zimmer
5
Badkamers
5
Badkamers
5
€ 41.000 – € 60.000 p/ Week
Deze prachtige villa ligt bovenop Sol d’en Serra en beslaat 600 vierkante meter op een uitgestrekt perceel van 16000 vierkante meter met uitzicht op zee. Op slechts een paar minuten afstand ligt de strandclub Amante, wat bijdraagt aan de allure van deze idyllische locatie.

Binnen beschikt elke kamer over een eigen en suite badkamer voor ultiem gemak. Vier suites bieden een betoverend uitzicht op zee, terwijl de vijfde suite een pittoresk uitzicht op de bergen biedt. De villa heeft een aparte keuken en zowel binnen als buiten eetgedeeltes voor gedenkwaardige bijeenkomsten.

Een ruime dubbele woonkamer biedt voldoende ruimte voor ontspanning, terwijl een woonkamer buiten, versierd met wapperende zeilen, beschutting biedt tegen de zon. Buiten wacht een luxueus zwembad, omringd door uitnodigende terrassen om te genieten van de zon of om buiten te dineren.

Dit huis is vervaardigd met minutieuze aandacht voor detail en is gemaakt van materialen van topkwaliteit, wat zowel duurzaamheid als tijdloze elegantie garandeert. Ervaar het toppunt van luxe wonen, waar elk comfort naadloos is geïntegreerd in het weefsel van het dagelijks leven.
afgelegenairconditioningbbqberg uitzichtbeveiligingscamera’scentrale verwarmingeerste zeelijnlenteop loopafstand van het strandpriveparkerenprivétoegang tot de zeetoeristische licentietuinverwarmd zwembadverwarmde vloerzeezichtzonnepanelenzonsopkomstzwembad
MAP
Geen gegevens gevonden

Persoonlijke aanpak op maat!

DANKZIJ ONZE GEZAMENLIJKE PROFESSIONELE EXPERTISE KUNNEN WE SERVICE VAN DE HOOGSTE KWALITEIT BIEDEN
ALS HET GAAT OM HET VINDEN VAN JE PERFECTE HUIS

GEBRUIK DE ONDERSTAANDE CONTACTGEGEVENS EN LATEN WE UW VASTGOEDPROJECT BESPREKEN

IN CONTACT KOMEN

Als je een vraag hebt of iets van ons nodig hebt, vul dan het formulier in.