7 Bazar Estate Goedgekeurde Stranden

Salinas is een van onze favoriete stranden. Gelegen in het zuiden, op 10 minuten van de luchthaven van Ibiza. Als eerste moeten we de rit naar het strand noemen, die anders is dan alle andere plekken op het eiland. Ses Salines is een nationaal park. Onderweg zie je roze flamingo’s bij de zoutverdampingsvijvers, waar Ibiza’s beroemde SAL de IBIZA wordt geproduceerd.

Salinas is een lang strand, perfect voor een prachtige wandeling. Dit is de plek waar de jaarlijkse traditionele run op 1 januari in de zee plaatsvindt en waar de lokale bevolking elke winter samenkomt om zich te mengen en het begin van een nieuw jaar te vieren.

Te beginnen met warm zand, perfect voor een wandeling op blote voeten langs de zachte golven die de kust masseren. Eerst zie je Beso Strandgelegen op een toplocatie met luxe ligbedden, strandservice en een restaurant met je favoriete mediterrane gerechten. Vervolgens kom je langs de Jockey ClubDeze plek barst van de energie en opwinding, dansen is hier toegestaan en er zijn ook strandbedjes beschikbaar. Vergeet niet van tevoren te reserveren, want de Jockey Club is het hele jaar door erg in trek. Hier kun je genieten van een wandeling in ondiep water.

Aan het einde van het strand zie je de favoriete plek van de bewoners van Ibiza: Sa Trinxa. Alleen lokale DJ-legendes, met muziek die zo goed is dat het hele strand ervan gaat dansen. Waar je niet hoeft te reserveren en een tafel met ijskoude drankjes en mediterrane lekkernijen naar je toe wordt gebracht op het strand. Hier vind je een groene plank, aan het einde waarvan je in dieper water kunt duiken. Kijk uit voor de boeien, ze zorgen ervoor dat je niet verstrikt raakt in een draaikolk of door een golf wordt meegesleurd op scherpe rotsen.

Naarmate je verder langs de kust wandelt, begin je te zien hoe het zachte zand verandert in harde kliffen. De verandering van textuur en kleur is radicaal en stelt je in staat om op meerdere manieren van de Salinas-ervaring te genieten. Als je doorloopt tot het einde zie je inhammen, steenhouwwerk, kliffen, een dennenbos en helemaal aan het einde een uitkijktoren.

Cala Jondal ligt in de richting van het zuiden van het eiland, San Josep. Dit is een luxe strand en de thuisbasis van veel bekende namen: de favoriet van het eiland Blue Marlin, die geen introductie nodig heeft. Voor altijd geliefd en gekoesterd Yamanjaen relatief nieuw en prachtig Can Jondal, met de meest overvloedige tafels en drankjes in overvloed. Het hele strand voelt aan als een festival, welke plek je ook besluit te bezoeken voor de lunch, je wordt ondergedompeld in een wereld van decadentie en puur plezier.

Cala Comte in de buurt van San Antoni is een meesterwerk en geen strand. Als je van plan bent om erheen te gaan, raadt Bazaar Estate je aan om een uitstapje voor de hele dag te plannen. We beloven je dat je niet meer weg wilt als je er eenmaal bent. We vermelden niet alleen het ongelooflijk heldere water, de kleur turkoois waar je je ogen niet van af kunt houden, maar ook dat het strand zich in twee parallelle werelden splitst. Aan de linkerkant heb je een zachtere golf en een meer inham-achtig gevoel, rustend aan de voet van een klif waarop Zonsondergang Ashram sierlijk is geplaatst. Het restaurant serveert je pure Ibiza Vibes door middel van hun welsprekende menu, cocktails en muziekcuratie. Ze nodigen alleen de meest getalenteerde, sfeervolle & lokale DJ’s uit om een perfecte soundscape te creëren voor jouw onvergetelijke moment. Het restaurant kijkt uit over een panorama dat zo groots is dat je perifere visie niet volstaat.

Je kunt de stenen trap naar beneden nemen naar het aangrenzende strand aan je rechterkant. Het is langer en herbergt een watersportgebied waar je een jetski kunt huren om de natuurlijke schoonheid van deze plek vanuit een ander perspectief te bekijken. Aan het eind een traditioneel restaurant met een al even spectaculair uitzicht.

Punta Galera is een klein en afgelegen punt in het zuiden van Ibiza in de buurt van San Antonio, op een oude steengroeve die een vlakke klif vormt die perfect is om naakt te zwemmen. Je kunt veilig in het water duiken en weer opstaan. Deze specifieke locatie biedt geen zand of een Chitinguito, dus we raden je aan om een picknick mee te nemen.

Cala Nova is een spectaculair gebogen stuk met zacht zand en golven die voldoende zijn voor de toegewijde surfer.

De golven worden sterk en het is zinvol om rekening te houden met de intensiteit, terwijl je in de golven speelt en een terugblik beleeft op een heerlijk moment in je kindertijd.

Op het strand vind je meerdere restaurants en beachclubs, zoals Aiyanna Beach, L’Amorigen, Atzaro Restaurant & Chiringuito.Welke je ook kiest – het zal een goede keuze zijn. Alle locaties hebben hetzelfde spectaculaire uitzicht, heerlijke menu’s en Ibiza-sfeer die je een gevoel van buitenaardse realiteit geeft, waar het paradijs echt mogelijk is.

Cala Xaraca is een inham met zeemeerminnen die perfect is om te snorkelen. Gelegen in het noorden van het eiland op weg naar Benirras. Het kan druk worden op het belangrijkste zandstrand, want het heeft een magische gradiënt van turquoise en helder water dat je versteld zal doen staan. Er is een pad aan je rechterkant, waar je door de rotsen een meer afgelegen deel kunt bereiken, het biedt meer privacy omdat het verborgen is. Geliefd bij de plaatselijke bewoners, is naaktheid hier natuurlijk welkom. Je vindt er een gebied waar je veilig op verschillende niveaus kunt klimmen en in het helderste en zachtste water kunt springen dat je het gevoel geeft alsof je in zijde wordt gewikkeld. Op het grootste deel van het strand vind je een plaatselijk restaurant. Het is ook een perfecte plek voor een picknick. Er is weinig schaduw op het strand, dus we raden je aan om zonnebrandcrème te gebruiken en een hoed niet te vergeten.

Benirras is een legendarisch strand dat beroemd is om zijn feestelijke sfeer. Hier kom je absoluut je partners in crime tegen en waarschijnlijk zie je alle mensen die je toevallig al hebt ontmoet, vooral op een zondag. Vooral deze dag staat bekend om de vele toeristen en plaatselijke bewoners. Vanwege de dagelijkse rituele drummen zonsondergang sessie, waar lokale hippies samenkomen met hun instrumenten en hun knappe harten om te dansen, drummen en zingen voor de ondergaande zon. Dit is zo’n spektakel geworden dat het strand op volle toeren meedoet aan het ritueel. Je kunt het tromgeroffel en het vrolijke gejuich vanaf de parkeerplaats horen. Deze dag is bijzonder druk, dus om files en onaangename parkeersituaties te vermijden, raadt het Bazaar Team je aan om vroeg te komen en hier de hele dag door te brengen.

Restaurant Elements is de favoriet van de plaatselijke bevolking en als de plaatselijke bevolking er dol op is, weten we zeker dat jij er ook dol op zult zijn. De eigenaar is een zeer geliefde Ibiza-winterbewoner die diepe en betekenisvolle banden heeft met veel charismatische lokale bewoners en dit gevoel van gemeenschap en diepe verbondenheid is precies waarom Elements is opgericht. Met een lunch- en dinermenu, smoothiebar en een soepele overgang naar een nachtclub als de zon ondergaat. Meteen na je deelname aan het drumritueel wacht Elements op je op de dansvloer.

IN CONTACT KOMEN

Als je een vraag hebt of iets van ons nodig hebt, vul dan het formulier in.


    Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan wij ervan uit dat u daarmee akkoord gaat. meer informatie