First Sea Line. Coucher de soleil. Licence touristique

Karya

REF: P1201
Tourist License : 2016001370
Gebied :
Gebouwd
412m2
Perceel
871m2
Zimmer
5
Zimmer
4
Badkamers
4
Badkamers
5
€ 15.750 – € 35.875 p/ Week
Vooraanstaande luxe villa gelegen in een exclusieve zuidwestelijke regio van Ibiza – Cala Moli. Prachtig uitzicht op zee en onvergetelijke zonsondergangen en zonsopgangen. Woning met verwarmd zwembad voor de koudere maanden, vloerverwarming en open haard. Er zijn 5 slaapkamers allemaal met eigen badkamer ensuite, op afstand bewaakt beveiligingssysteem, hi-speed wifi, Sonos geluidssysteem, royale buiten leefruimtes, beveiligde parkeerplaats en ultieme privacy.
3 van de slaapkamers bevinden zich in het hoofdgebouw en de andere 2 hebben een eigen aparte ingang en een enorm buitenterras. Vlakbij het afgelegen strand Cala Moli, dagelijkse zomermarkten, lokale restaurants en mooie cafés. Er zijn vele speciale plekken gecreëerd rond het pand om te ontspannen en te kijken naar de zonsondergang direct voor de zee.
airconditioningbbqbeveiligingscamera’scentrale verwarmingdakterraseerste zeelijnhaardop loopafstand van het strandpriveparkerenprivétoegang tot de zeetoeristische licentietuinverwarmd zwembadverwarmde vloerzeezichtzonnepanelenzonsondergangzonsopkomstzwembad
MAP
Geen gegevens gevonden

Persoonlijke aanpak op maat!

DANKZIJ ONZE GEZAMENLIJKE PROFESSIONELE EXPERTISE KUNNEN WE SERVICE VAN DE HOOGSTE KWALITEIT BIEDEN
ALS HET GAAT OM HET VINDEN VAN JE PERFECTE HUIS

GEBRUIK DE ONDERSTAANDE CONTACTGEGEVENS EN LATEN WE UW VASTGOEDPROJECT BESPREKEN

IN CONTACT KOMEN

Als je een vraag hebt of iets van ons nodig hebt, vul dan het formulier in.