Huizen te koop in Sant Antonio

Kenmerken

Sant Antonio staat bekend om de zonsondergang. Fantastisch uitzicht op de zonsondergang en veel zitplaatsen op de eerste rij met een reeks restaurants om uit te kiezen. Je kunt hier je privéboot voor anker leggen, genieten van een promenade en cocktails op de strip terwijl je je verwondert over het natuurlijke uitzicht.

Type eigendom

Als je persoonlijke makelaar raden we je aan een kijkje te nemen bij een reeks moderne villa’s met spectaculair uitzicht op zee. Dit gebied is perfect voor gezinnen, zakenmensen en mensen uit de sociale sector. Het lijkt misschien druk in de stad, maar het biedt veel privacy in de natuur.

Stadhuis

Je zult naar het gemeentehuis van Sant Antonio moeten gaan als je de Referencia Catastral wilt aanvragen, je belastingen wilt betalen, een verbouwings-, bouw- of toeristenvergunning wilt aanvragen en een verblijfsvergunning wilt aanvragen.

Scholen

Scholen in de buurt: om je in te schrijven in alle lokale scholen moet je in het betreffende gebied wonen om in aanmerking te komen voor een plek. Alle privéscholen nemen leerlingen aan via een inschrijving, waarbij je locatie geen invloed heeft op de inschrijving van je kind. Sant Antonio biedt een unieke kans voor zowel kinderen als volwassenen om muziekproductie te studeren met de beste professionals van het eiland.

Meer

Om onze te koop aangeboden eigendommen in Sant Antonio te bekijken, volg deze link.

Neem rechtstreeks contact met ons op om onze geheime lijst met eigendommen op te vragen.

OP LOOPAFSTAND VAN HET STRAND IN Sant Antonio

Villa’s met Toeristische licentie Sant Antonio

Villa’s met tennisbaan in Sant Antonio

HUIZEN MET ZONSONDERGANG TE KOOP IN Sant Antonio

WONINGEN MET SPA IN Sant Antonio

MILIEUVRIENDELIJK VASTGOED IN Sant Antonio

Villa’s met privépier in Sant Antonio

Villa’s met privétoegang tot de zee in Sant Antonio

eigenschappen met een zwembad in Sant Antonio

WONINGEN MET VERWARMD ZWEMBAD IN Sant Antonio

EIGENSCHAPPEN MET VLOERVERWARMING Sant Antonio

Woningen in een gesloten gemeenschap in Sant Antonio

EIGENDOMMEN OP DE EERSTE ZEELIJN IN Sant Antonio

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan wij ervan uit dat u daarmee akkoord gaat. meer informatie